Бізнес віза в Польщу

бізнес віза в Польщу

Ця категорія стосується людей, які збираються перебувати в Польщі терміном до 3 місяців з метою ведення господарської діяльності (підписання контрактів, тощо), але не дає право працювати.
Категорія даної візи С04. Видається вона, як правило, в перший раз з коридором 20/90 (20 днів перебування протягом трьох місяців). При доцільному використанні першої бізнес візи в Польщу, ви маєте право подати документи на отримання наступної службової візи. Як правило, вдруге відкривають терміном на 360 / 90 + 90 (перебування протягом трьох місяців в кожному півріччі), рідше - 90/180 (три місяці протягом півроку), оскільки остаточне рішення про відкриття візи приймає консул.

Необхідний пакет документів:

1. Паспорт громадянина України
2. Ідентифікаційний код
3. Закордонний паспорт
4. Квитанція про оплату сервісного збору (18,5 євро)
5. Страховий поліс
6. Довідка з роботи
7. Лист-відрядження
8. Фінансові гарантії
9. Копії всіх перерахованих вище документів (п. 1-6)
10. Анкета, заповнена польською мовою або транслітерацією
11. Візовий збір у розмірі 35 євро

 

Вартість пакету документів на бізнес візу 2100 грн

 

(без урахування візового і сервісного зборів 18,5 євро 35 євро)